ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Η έλλειψη ρευστού και κυρίως η απουσία συντεταγμένου σχεδίου που μπορεί να δώσει ελπίδα στο «τριφύλλι» φέρνουν αποχωρήσεις από τους «πράσινους» με τα μηνύματα που λαμβάνουν οι φίλοι της ομάδας να δείχνουν πλήρη αποδόμηση.
Ο αναβρασμός τόσο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και στον Ερασιτέχνη, που δείχνει να καταλήγει σε διοίκηση πρωτοδικείου έφεραν την παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ πόσταρε εικόνα στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram με τίτλο «PAO FOUNDATION» και από κάτω τα σήματα του Ερασιτέχνη, της ΠΑΕ, της ΚΑΕ μαζί με το ΟΑΚΑ, σημειώνοντας: 
«Η μόνη λύση α) για το μπάσκετ είναι να ξαναπάρει ευρωπαϊκά, β) για το ποδόσφαιρο να έχει ανάλογες επιτυχίες με το παρελθόν και γ) για τα ερασιτεχνικά αθλήματα να ξαναγίνουν ανταγωνιστικά είναι η συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων(οικονομικών και μη) και να επανιδρυθεί ο σύλλογος». 
Λίγο αργότερα ακολούθησε και ανακοίνωση της ΚΑΕ για το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 
Οι τελευταίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά και στον Ερασιτέχνη, οι τεράστιες απαιτήσεις ώστε το μπάσκετ να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και η γενικότερη κατάσταση στην χώρα, ουσιαστικά δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων, με κάθε μορφή. 

Είναι η στιγμή που όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να δηλώσουμε παρόντες ώστε ο Σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή σε όλα τα σπορ. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο Ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ και στον Ερασιτέχνη. Όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 6/24/2017 01:44:00 π.μ. Rating: 5