Η δημοσκόπηση δείχνει ότι περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς δεν θελουν οι παίκτες να σταθούν στον ύμνο

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς δεν κάνουν τους παίκτες να σταθούν για ύμνο
Διαδηλωτές έξω από το ξενοδοχείο Conrad, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των ιδιοκτητών NFL, Νέα Υόρκη 17 Οκτωβρίου 2017.
Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς (51%) πιστεύουν ότι οι επαγγελματίες αθλητές δεν θα πρέπει να αναγκάζονται να σταθούν όταν παίζεται ο εθνικός ύμνος, ενώ το 47% πιστεύει ότι πρέπει, σύμφωνα με δημοσκόπηση.
Η δημοσκόπηση, που διεξήχθη από την Marist Poll , πρότεινε ότι η κοινή γνώμη έχει μετατοπιστεί ελαφρά από το Σεπτέμβριο του 2016, όταν μια παρόμοια ψηφοφορία έδειξε ότι το 52% δήλωσε ότι οι παίκτες πρέπει να σταθούν έναντι του 47% που πιστεύουν ότι δεν θα έπρεπε.
Διαμαρτυρίες, όπως το κίνημα «να πάρει ένα γόνατο», σάρωσαν τις αμερικανικές αθλητικές διοργανώσεις, ξεκινώντας την περασμένη σεζόν στο NFL, όταν ο στρατηγός του Σαν Φρανσίσκο 49ers, Colin Kaepernick, γονάτισε κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας σε αυτό που αντιλαμβανόταν ως φυλετική αδικία στις ΗΠΑ.
Το κίνημα, το οποίο απέκτησε σημαντική δυναμική έκτοτε, συνεχίστηκε στην απουσία του Kaepernick από το NFL, καθώς ο παίκτης παραμένει άνεργος μετά την αποχώρηση από το συμβόλαιό του με τους 49ers τον Μάρτιο.
Η δημοσκόπηση έδειξε ότι το 76% των Αφροαμερικανών πιστεύει ότι οι αθλητικές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του NFL, δεν θα πρέπει να υποχρεώσουν τους παίκτες τους να υποστηρίξουν το Banner Star-Spangled, σε σύγκριση με το 48% πέρυσι, ενώ το 54% των λευκών ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι αθλητές θα πρέπει να αυξηθούν όταν ο ύμνος αναπαράγεται.
Η δημοσκόπηση δείχνει ότι περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς δεν θελουν οι παίκτες να σταθούν στον ύμνο Η δημοσκόπηση δείχνει ότι περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς δεν θελουν οι παίκτες να σταθούν στον ύμνο Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 10/27/2017 11:54:00 μ.μ. Rating: 5