Το αστέρι του NFL «κινδυνεύει να χάσει το πόδι» μετά από τρομακτικό τραυματισμό (βιντεο)

Το αστέρι του NFL «κινδυνεύει να χάσει το πόδι» μετά από τρομακτικό τραυματισμό σε αποτυχημένη απόπειρα προσέγγισης (GRAPHIC VIDEO)
Ο Ζαχ Μίλερ του Σικάγου Μπέαρς (86) υφίσταται τραυματισμό στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Άγιους Ορλεάνες.
 Ο Ζαχ Μίλερ κινδυνεύει να «χάσει το αριστερό του πόδι» μετά από έναν τραυματισμό, ενώ προσπαθεί να σκοράρει ένα πιάσιμο ενάντια στους Αγίους της Νέας Ορλεάνης την Κυριακή.

                                                                                                                                                                                          Ο δημοσιογράφος του ESPN Chris Mortensen δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο Μίλερ είχε υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση σε μια προσπάθεια "να σωθεί το τραυματισμένο πόδι του".
Ο Mortensen ανέφερε λέγοντας ότι ο τραυματισμός ήταν «πιο σημαντικός» από μια κανονική εξάρθρωση και ότι οι προσπάθειες για την επισκευή του αριστερού ποδιού του Μίλερ είχαν εμπλακεί στον εμβολιασμό ιστού από το άλλο πόδι για να αποκαταστήσει την κατεστραμμένη αρτηρία. Δεν ήταν σαφές εάν ο κίνδυνος σήμαινε ότι ο Miller θα χάσει τη λειτουργικότητα του άκρου ή ολόκληρου του ποδιού.   

Το αστέρι του NFL «κινδυνεύει να χάσει το πόδι» μετά από τρομακτικό τραυματισμό (βιντεο) Το αστέρι του NFL «κινδυνεύει να χάσει το πόδι» μετά από τρομακτικό τραυματισμό (βιντεο) Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 10/30/2017 10:53:00 μ.μ. Rating: 5