Οπαδός καλαθοσφαίρισης κάνει σουτ απο τη μεση του γηπεδου για να κερδίσει $ 10.000 (VIDEO)

Οπαδός καλαθοσφαίρισης κάνει πυροβολισμό μισού δικαστηρίου για να κερδίσει $ 10.000 (VIDEO)
Ένας ντόπιος φιλάθλος μπάσκετ που παρακολούθησε το παιχνίδι ΝΒΑ της Πέμπτης μεταξύ του Atlanta Hawks και του Detroit Pistons έδειξε τις αθλητικές ικανότητές του, χτυπώντας ένα ημιχρόνιο σουτ για να κερδίσει $ 10.000.
Ένας θεατής που φορούσε το φούτερ Hawks επιλέχθηκε τυχαία από το πλήθος για να κάνει μια μακρινή απόσταση ως μέρος του ψυχαγωγικού προγράμματος των οπαδών κατά τη διάρκεια ενός διάλειμμα.
Ο άνδρας, ο οποίος εισήχθη ως Norman, πήγε στο γήπεδο της Philips Arena, Ατλάντα, και έκπληκτο το κοινό με τη διάνοιξη ενός πυροβολισμού μισού δικαστηρίου, το οποίο τον κέρδισε $ 10.000.


Η νικηφόρα κραυγή του αμέσως πνίγηκε από τον εκκωφαντικό βρυχηθμό των ανθρώπων που είχαν κατακλυστεί από την ακριβή μέτρηση του χτυπήματος, που έφτασε στο τέλος. Ο ανεμιστήρας, ο οποίος δεν έμοιαζε με έναν τυπικό αθλητή, έχει γίνει ένα αστέρι διαδικτύου από τότε που το βίντεο του χτυπώντας το καλάθι πήγε ιογενές και μοιράστηκε ευρέως στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Οι Hawks, που υποστηρίζει ο τυχερός νικητής των $ 10.000, απέτυχαν να επωφεληθούν από το πλεονέκτημα του σπιτιού, καθώς χτυπήθηκαν από τους Pistons - 105-91.
Οπαδός καλαθοσφαίρισης κάνει σουτ απο τη μεση του γηπεδου για να κερδίσει $ 10.000 (VIDEO) Οπαδός καλαθοσφαίρισης κάνει σουτ απο τη μεση του γηπεδου για να κερδίσει $ 10.000 (VIDEO) Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 12/16/2017 10:33:00 μ.μ. Rating: 5