Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρονάλντινιο ανακοινώνει πολιτική καριέρα

Ρόμινγκ για το γραφείο - Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρονάλντινχο ανακοινώνει πολιτική καριέρα
Η εικόνα της Βραζιλίας ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κάνει κίνηση στην πολιτική και να τρέξει για τη γερουσία στη χώρα καταγωγής της Βραζιλία με το δεξί πολιτικό κόμμα Patriota.
Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002 θα διαρκέσει στην πολιτεία Minas Gerais για το Κόμμα Πατριώτα (πατριώτες), παλαιότερα γνωστό ως "Εθνικό Οικολογικό Κόμμα", σύμφωνα με το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο O Globo. 
Ο 37χρονος, γνωστός σε εθνικό επίπεδο ως Ronaldinho Gaucho, συναντήθηκε αυτήν την εβδομάδα με τον προεδρικό υποψήφιο Jair Bolsonaro και έθεσε για μια φωτογραφία με το βιβλίο του πολιτικού.
Ωστόσο, πριν ο Ροναλντίνιο μπορεί να τρέξει, πρέπει να ελπίζει ότι ο Μπολσόναρο θα κερδίσει την ψηφοφορία για να γίνει ο ηγέτης του κόμματος τον Μάρτιο πριν μπορέσει να προσπαθήσει για τη Γερουσία. Οι γενικές εκλογές της Βραζιλίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2018.
Το Κόμμα Πατριωτών δεν είναι χωρίς το δίκαιο μερίδιο της αντιπαράθεσης. Ο ίδιος ο Bolsonaro έχει περιγραφεί ως "αντι-gay, αντι-αμβλώσεις, pro-όπλα και pro-στρατιωτικό" και συχνά παρομοιάζεται δυσμενώς με τον Donald Trump.
Ωστόσο, ο 62χρονος έχει αναγνωριστεί ως "ένας έντιμος πρόεδρος, πατριώτης, ο οποίος έχει το πράσινο και κίτρινο (τα χρώματα της εθνικής σημαίας) στο αίμα του και τον Ιησού στην καρδιά του".
Ο Ροναλντίνιο έφτασε στην κορυφή της σταδιοδρομίας του, κερδίζοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα το 2002 ενώ παίζει το ποδόσφαιρό του για το Παρί Σεν Ζερμαίν, γνωστός για τον David Seaman από ένα ελεύθερο λάκτισμα σε μια τελική ήττα των Τριών Λεόντων.
Οι εμφανίσεις του στο τουρνουά του κέρδισαν μια κίνηση στους Ισπανικούς γίγαντες της Βαρκελώνης, με τους οποίους κέρδισε δύο τίτλους της La Liga και το Τσάμπιονς Λιγκ του 2006, μαζί με τον αναδυόμενο Lionel Messi. Αργότερα μετακόμισε στο Μιλάνο πριν επιστρέψει στη Βραζιλία και τελικά αποσυρθεί το 2015.
Ο Ροναλντίνιο επισκέφθηκε τη Ρωσία το περασμένο καλοκαίρι στη συγκέντρωση και κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών του 2017 που πραγματοποιήθηκε στη χώρα και πήρε μέρος σε ένα παιχνίδι 6 μερών όπου μια ομάδα ρωσικών αστέγων ποδοσφαίρου κέρδισε ένα πέναλτι με την ομάδα του και μια ομάδα των μύθων της FIFA στην Αγία Πετρούπολη.
Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρονάλντινιο ανακοινώνει πολιτική καριέρα  Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρονάλντινιο ανακοινώνει πολιτική καριέρα Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 12/14/2017 11:49:00 μ.μ. Rating: 5