EUROLEAGUE

Φιλοι και φιλες euroleague και παμε να δουμε τα παιχνιδια.
21.05 ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  Η μακαμπι στην εδρα της πρεπει να κερδιζει τα παιχνιδια για να παραμεινη στην οκταδα τωρα η μπαρτσελονα χωρις ελπιδα προκρισης στην οκταδα παλευει μονο για το γοητρο τους αγωνες.
21.15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  Ο παναθηναικος εχει αποδειξη οτι στην εδρα του φαινεται ανικητος και λογω τις τιμωριας που επεβαλε η euroleague στον προεδρο δημητρη γιαννακοπουλο για ενα χρονο αποκλεισμο ο παναθηναικος πρεπει να φανει ακομα πιο δυνατος τωρα η μπασκονια που ειναι η μονη εκτος της ρεαλ απο τις αλλες τρεις ισπανικες ομαδες που εχει ελπιδες προκρισης στην οκταδα θα παλεψει παρα πολυ για την νικη.
21.30 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  Η βαλενθια και αυτη χωρις ελπιδα προκρισης στην οκταδα παιζει για το γοητρο αλλα η τσσκα στον αγωνα αυτον χωρις τους ψηλους χαντερ και χαινς μας βαζει σε διλημα.
21.45 ΜΑΛΑΓΑ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ  Η μαλαγα με λιγες ελπιδες προκρισης που εχει σημερα θα τα δωσει ολα για την νικη η εφες δεν εχει καμοια ελπιδα προκρισης και τελευταια στην βαθμολογια θα παιξει μονο για το γοητρο.
ΤΡΙΑΔΑ
21.05 ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1
21.15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  1
21.45 ΜΑΛΑΓΑ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ  1
EUROLEAGUE EUROLEAGUE Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 2/08/2018 05:41:00 μ.μ. Rating: 5