EUROLEAGUE

Φιλοι και φιλες euroleague και σημερα εχθες τα πηγαμε περιφημα παμε με τα παιχνιδια.
19.45 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  Η φενερ για να παραμεινη στην πολυποθητη τετραδα τετοιους αγωνες με αντιπαλο την μπαμπεργκ πρεπει να τους κερδιζει αφου η μπαμπεργκ ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να μπει στην οκταδα της euroleague.
20.00 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΙΛΑΝΟ  Ο αγωνας αυτος ειναι πολυ σημαντικος για την πορεια του αστερα στην euroleague μονο με νικη ισως εχει  ελπιδες για την οκταδα η μιλανο ειναι σχεδον ακατορθωτο να μπει στην οκταδα αλλα παλευει ολους τους αγωνες.
20.00 ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΚΙΜΚΙ  Δυο ομαδες που οπως δειχνουν με τις φετινες τους αποδωσεις θα προκριθουν στην οκταδα της euroleague τωρα το μονο που μενει ειναι να δουμε τις θεσεις προκρισης στους οκτω η ζαλγκιρις εχει αποδειξη οτι στην εδρα της ειναι πολυ δυνατη αλλα και η κιμκι με το καλο της ροστερ σε παικτες μπορει να κερδιση αλλα εχει σκαμπανεβασματα στην αποδωση της ειναι ενα παιχνιδι δυσκολο σε προβλεψεις.
21.45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Την ρεαλ πολυ δυσκολα να την κερδισης στην εδρα της που αν κερδιση σημερα φτανει σε νικες τον ολυμπιακο και παραμενει στην τετραδα της euroleague ο ολυμπιακος φυσικα θα παλεψει οπως κανει σε ολα τα παιχνιδια του δυσκολο παιχνιδι.
ΤΡΙΑΔΑ
19.45 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  1
20.00 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΙΛΑΝΟ  1
21.45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1
EUROLEAGUE EUROLEAGUE Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 2/09/2018 05:52:00 μ.μ. Rating: 5