Το παρκαρισμένο αυτοκίνητο οδηγεί σε μαζική συντριβή στην κούρσα γύρου του Tour of Britain (VIDEO)

Το παρκαρισμένο αυτοκίνητο οδηγεί σε μαζική συντριβή στην κούρσα γύρου του Tour of Britain (VIDEO)
Ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο προκάλεσε ένα μαζικό πηδάλιο στο τέταρτο στάδιο του ετήσιου αγώνα γύρου γύρου της Αγγλίας στην αγγλική πόλη Retford την Τετάρτη.
Το περιστατικό συνέβη καθώς ο peloton πήρε μια απότομη κάμψη στην πόλη Retford. Ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο στάθηκε στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ακριβώς πίσω από τη στροφή, αποφεύχθηκε με ασφάλεια από την ηγετική ομάδα ποδηλατών.
Η ακόλουθη ομάδα, η οποία είχε λιγότερο χρόνο για να δει και να αντιδράσει στο σταθερό όχημα, συνετρίβη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Μεταξύ των συντριμμιζόμενων αναβάτες ήταν ο Αυστραλός Michael Hepburn, ο οποίος ήταν ο πρώτος αναβάτης να σπάσει στο πίσω μέρος του οχήματος και να σπάσει το πίσω παρμπρίζ.
Μια επόμενη ομάδα περίπου 10 αγωνιστών που συμμετείχαν στη μαζική σύγκρουση περιελάμβανε τον αξιοσημείωτο Αμερικανό ποδηλάτη Brent Bookwalter της BMC Racing Team, ο οποίος έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά τη συντριβή, ενώ ο Hepburn και η υπόλοιπη ομάδα μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη σκηνή .
Ο Αμερικανός, ωστόσο, απέφυγε σοβαρούς τραυματισμούς.
«Είμαι εντάξει και αισθάνομαι ευλογημένος να μην είναι χειρότερος», γράφει ο Bookwalter στη σελίδα του Instagram, υπογραμμίζοντας μια εικόνα του ίδιου στο νοσοκομείο.
"Σας ευχαριστώ για όλες τις έρευνες και τις ευχές σας, εμπνέοντας να ξέρετε ότι όλοι ψάχνετε για μένα" , πρόσθεσε.
Το 2017 Tour της Βρετανίας περιλαμβάνει οκτώ στάδια και διαρκεί από τις 3-10 Σεπτεμβρίου.

Το παρκαρισμένο αυτοκίνητο οδηγεί σε μαζική συντριβή στην κούρσα γύρου του Tour of Britain (VIDEO) Το παρκαρισμένο αυτοκίνητο οδηγεί σε μαζική συντριβή στην κούρσα γύρου του Tour of Britain (VIDEO) Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 9/07/2017 11:28:00 μ.μ. Rating: 5