Ο Wayne Rooney κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μετά από σύλληψη

Ο Wayne Rooney κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μετά από 2η σύλληψη
Ο πρώην επιθετικός της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γουέιν Ρούνεϊ κατηγορήθηκε για οδήγηση με το αλκοόλ μετά τη σύλληψή του στις 2 το πρωί μετά από μια νύχτα με φίλους.
Ο Ρούνεϊ συνελήφθη στις μικρές ώρες της Παρασκευής το πρωί, αφού τραβήχτηκε από την αστυνομία ενώ οδηγούσε ένα μαύρο Beetle της Volkswagen.
Ο 31χρονος ερωτήθηκε από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια συνελήφθη υπό την υπόνοια οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και πέρασε τη νύχτα στην αστυνομική επιμέλεια.
Αργότερα χρεώθηκε με οδήγηση ενώ υπερέβη το καθορισμένο όριο.
Ο Ρούνεϊ έχει απελευθερωθεί με εγγύηση και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο που κατηγορείται για το αδίκημα το Σεπτέμβριο.
Ο επιτιθέμενος, που τώρα ασχολείται με το εμπόριο του με την παιδική λέσχη Everton, επέστρεψε από το βράδυ της Πέμπτης με τους φίλους του σε ένα μπαρ στο Alderley Edge της Βορειοδυτικής Αγγλίας, κοντά στο αρχοντικό του 6 εκατομμυρίων λιρών στερλινών στο Prestbury.
Ο άνδρας συνελήφθη λίγο μετά τις 2 το πρωί, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, όταν οι αξιωματικοί σταμάτησαν ένα μαύρο σκαθάρι VW στη Altrincham Road, Wilmslow (Βορειοδυτική Αγγλία)", ανέφερε η αστυνομία του Τσέσαϊρ.
Ο Wayne Rooney, ηλικίας 31 ετών, της Prestbury, έχει χρεωθεί από τότε για οδήγηση ενώ υπερβαίνει το καθορισμένο όριο.
"Ο Rooney έχει απελευθερωθεί με εγγύηση και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Stockport Magistrates το Σεπτέμβριο.
Ο Wayne Rooney κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μετά από σύλληψη Ο Wayne Rooney κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μετά από  σύλληψη Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 9/03/2017 12:01:00 μ.μ. Rating: 5