Ο Ντιέγκο Κόστα εκτοξεύει την Τσέλσι για την τιμολόγηση του από την επιστροφή του ονείρου στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ντιέγκο Κόστα είναι άλλος στόχος για το Μιλάνο

Σε μια άλλη εκρηκτική συνέντευξη στη Βραζιλία, ο εξόριστος επιτιθέμενος λέει ότι οι μπλε δεν τον αντιμετωπίζουν δίκαια καθώς κρατούν για περισσότερα χρήματα.
Ο Diego Costa έδωσε μια άλλη εκρηκτική συνέντευξη στο Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Joao Castelo-Branco







Ο Diego Costa έδωσε μια άλλη εκρηκτική συνέντευξη στο Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Joao Castelo-Branco

 "Έχω αποδείξει ότι ενδιαφέρομαι για την Ατλετικο και ενδιαφέρομαι να παίζω για αυτούς.
"Αν όμως η Ατλέτικο και η Τσέλσι δεν καταλήξουν σε συμφωνία και η Ατλέτικο δεν κάνει μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορώ να συνεχίσω να θέλω να παίξω για ένα σύλλογο που δεν πρόκειται να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια για να με υπογράψει .
"Ξέρω ότι αυτή η [μεγάλη προσπάθεια] θα συμβεί, αλλά αν είναι να πληρώσετε το ποσό που η Τσέλσι θέλει δεν θα είναι δυνατό.
"Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αυτή η προσφορά της Chelsea θα είναι μεγαλύτερη από ό, τι πλήρωσε, γι 'αυτό έχω δώσει κάτι πίσω σε όλες τις αισθήσεις [αθλητικές και οικονομικές]".
Το Blues πλήρωσε το Athletico 32 εκατομμύρια λίρες για την Costa το 2014 - με τον επιθετικό να σκοράρει 59 γκολ σε 120 παιχνίδια για την Chelsea, βοηθώντας τους να κερδίσουν δύο τίτλους της Premier League και το League Cup σε τρεις σεζόν.
Οπως αποκαλυψε το το sunsport σημερα το πρωι η Ατλετικο μαδριτης ειναι διατεθειμενη να πληρωσει μονο 30 εκατομμυρια λιρες   αλλά οι Blues θέλουν πιο κοντά στα £ 50 εκατομμύρια.
Ο Ντιέγκο Κόστα εκτοξεύει την Τσέλσι για την τιμολόγηση του από την επιστροφή του ονείρου στην Ατλέτικο Μαδρίτης  Ο Ντιέγκο Κόστα εκτοξεύει την Τσέλσι για την τιμολόγηση του από την επιστροφή του ονείρου στην Ατλέτικο Μαδρίτης Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 8/18/2017 03:24:00 μ.μ. Rating: 5