Η UEFA θα διερευνήσει την ύπαρξη πλήθους βίαιων, καθώς οι χούλιγκαν θα θέσουν το παιχνίδι της Λιγκ στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η UEFA θα διερευνήσει την ύπαρξη πλήθους βίαιων, καθώς οι χούλιγκαν θα θέσουν το παιχνίδι της Λιγκ στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αστυνομία προσπαθεί να συγκρατήσει τους οπαδούς του Hadjuk Split κατά τη διάρκεια του αγώνα του 1ου ποδοσφαιρικού ποδοσφαιρικού αγώνα Europa League Qualifiers στο Goodison Park Stadium, Liverpool. Εικόνα ημερομηνία: 17 Αυγούστου 2017. 
Το πρόβλημα ξεπέρασε το 33ο λεπτό του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Europa League στο πάρκο Goodison του Everton, όταν ο οπαδός του Hajduk Split Torcida Split έριξε πυραύλους στο γήπεδο και κλώτσησε πάνω από τις διαφημιστικές πλατφόρμες καθώς οι οπαδοί φώναζαν να μπαίνουν στο πεδίο του παιχνιδιού.



Οι αγωνοδίκες και οι παίκτες πλησίασαν τους φιλάθλους για να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν τη μάχη με σώμα, πριν ο σλοβάκος διαιτητής Ivan Kružliak δώσει οδηγίες στους παίκτες εκτός αγωνιστικού χώρου.
Οι παίκτες του Hajduk Split έκαναν το δρόμο τους προς το τέλος και παρέμειναν με την υποστήριξη των ταξιδιών τους για να αποκαταστήσουν την τάξη.

Η UEFA θα διερευνήσει την ύπαρξη πλήθους βίαιων, καθώς οι χούλιγκαν θα θέσουν το παιχνίδι της Λιγκ στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ) Η UEFA θα διερευνήσει την ύπαρξη πλήθους βίαιων, καθώς οι χούλιγκαν θα θέσουν το παιχνίδι της Λιγκ στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 8/19/2017 12:25:00 π.μ. Rating: 5