Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League
Τις αντιπάλους τους στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθαν οι ελληνικές ομάδας. Η κλήρωση έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ την Όστερσουντ, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ η ΑΕΚ θα παίξει κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.
Σίγουρα για το «τριφύλλι» αυτή ήταν η πιο δύσκολη δυνατή κλήρωση, για την Ένωση η τύχη χαμογέλασε λιγάκι, μετά το κακό παιχνίδι που της έπαιξε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε ούτως ή άλλως το πιο εύκολο έργο από όλες τις ελληνικές ομάδες.
Η ΑΕΚ απέφυγε να βρει στον δρόμο της μία εκ των Μίλαν (Ιταλία), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Κράσνονταρ (Ρωσία), και Αούστρια Βιέννης (Αυστρία).
Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει μια εκ των Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), Μπράγκα (Πορτογαλία) και Μίντιλαντ (Δανία), ενώ στους υποψήφιους αντιπάλους του του ήταν και η Έβερτον (Αγγλία).
Ο ΠΑΟΚ, που ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα στο γκρουπ των ισχυρών, δεν θα παίξει τελικά με καμία εκ των Βιντεότον (Ουγγαρία), Σερίφ (Μολδαβία), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Ουτρέχτη (Ολλανδία) και Ντομζάλε (Σλοβενία).
Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 8/04/2017 02:52:00 μ.μ. Rating: 5