Ο αμφιλεγόμενος άσος τένις ο Κιργιός χτυπά τον κριτή της γραμμής με την ιδρωμένη πετσέτα

Ο αμφιλεγόμενος άσος τένις ο Κιργιός χτυπά τον κριτή της γραμμής με την ιδρωμένη πετσέτα (VIDEO)
Το κακό αγόρι του τένις Νίκος Κυργίου έριξε μια ιδρωμένη πετσέτα σε έναν δικαστή της γραμμής στο καναδικό ανοιχτό μετά από λάθος του για ένα αγόρι μπάλα.
Ο Αυστραλός Κέργιος έχει ιστορικό συμμετοχής σε θερμαμένα περιστατικά, αλλά αυτή τη φορά η θερμότητα τον προσγειώθηκε σε μια πιο ζοφερή δυσκολία στο Coupe Rogers.
Ενώ υπηρετούσαν εναντίον του ιταλικού Paolo Lorenzi στο αγώνα του Στρογγυλού του 32ου, ο Κιργιός έκανε ένα διάλειμμα για να σκουπίσει τον ιδρώτα από το φρύδι του.
Στη συνέχεια, χωρίς να κοιτάξει, ο 22χρονος μη χαστούκισε την πετσέτα στον δικαστή της γραμμής, πιστεύοντας ότι η ακίνητη φιγούρα στην άκρη του γηπέδου ήταν αγόρι μπάλας.
Η πετσέτα χτύπησε τον υπάλληλο, ο οποίος παρέμεινε αδέσποτος, και έπεσε στο πάτωμα πριν ο 20ος κόσμος συνειδητοποιήσει το λάθος του, επιστρέφοντας για να ζητήσει συγγνώμη, πριν να φτάσει γρήγορα σε ένα πραγματικό αγόρι μπάλα για να πάρει την πετσέτα και να δώσει νέες μπάλες.
Ο αμφιλεγόμενος άσος τένις ο Κιργιός χτυπά τον κριτή της γραμμής με την ιδρωμένη πετσέτα Ο αμφιλεγόμενος άσος τένις ο Κιργιός χτυπά τον κριτή της γραμμής με την ιδρωμένη πετσέτα Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 8/11/2017 12:20:00 π.μ. Rating: 5