Ο άνθρωπος με τον "Ροναλντό και Πούτιν" που γράφτηκε στο σώμα του εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο της UEFA Super Cup

Ο άνθρωπος με τον "Ροναλντό και Πούτιν" που γράφτηκε στο σώμα του εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο της UEFA Super Cup (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο διάσημος αριθμός 7 στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά ο πορτογάλος παίκτης δεν ήταν ο μόνος στόχος των αγώνων ενός εισβολέα του αγωνιστικού αγώνα μετά τον αγώνα της UEFA Super Cup μεταξύ των ισπανών γιγάντων και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη.
Ένας άνευ του shirtless εισέβαλε στο γήπεδο στο Philip II Arena στα Σκόπια της Μακεδονίας μετά την τελική σφύριγμα του αγώνα την Τρίτη, όπου οι νικητές του Champions League Real διεκδίκησαν μια νίκη με 2-1 στους πρωταθλητές της Europa League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αν και ο εισβολέας του αθλήματος ήθελε σαφώς να μοιραστεί την αγάπη του για το πορτογαλικό αστέρι προς τα εμπρός, έχοντας το όνομά του γραμμένο στο κάτω μέρος του στήθους του, μαζί με ένα σύμβολο της καρδιάς, είχε επίσης ένα άλλο διάσημο όνομα γραμμένο στην πλάτη του κάτω από το νούμερο 7 του Ρονάλντο - Του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο άνθρωπος με τον "Ροναλντό και Πούτιν" που γράφτηκε στο σώμα του εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο της UEFA Super Cup Ο άνθρωπος με τον "Ροναλντό και Πούτιν" που γράφτηκε στο σώμα του εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο της UEFA Super Cup Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 8/10/2017 02:21:00 μ.μ. Rating: 5