«Είμαστε κλιμακωμένοι να παραμείνουμε σιωπηλοί» - Η ολυμπιονίκης Gabby Douglas για την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση.(twitter-instagram)

«Είμαστε κλιμακωμένοι να παραμείνουμε σιωπηλοί» - Ο αμερικανός ολυμπιονίκης Gabby Douglas για την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση
Η γυμναστρια Gabby Douglas, θέτει με το χρυσό μετάλλιο της. 8 Αυγούστου 2012.
Η Γκάμπϋυ Ντάγκλας έχει γίνει το τρίτο μέλος της Ολυμπιακής Ολυμπιακής Ολυμπιακής Ομάδας το 2012 για να κατηγορήσει τον πρώην γιατρό της ομάδας Larry Nassar για σεξουαλική κακοποίηση.
Σε μια δημοσίευση της Instagram που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, ο χρυσός μετάλλιος του 2012 ζήτησε συγγνώμη για ένα Tweet που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, απευθυνόμενος στον πρώην συμπαίκτη του και στο υποτιθέμενο θύμα Nassar Aly Raisman, όπου ο Ντάγκλας δήλωσε ότι " να είναι αριστοκρατικό ", καθώς " το ντύσιμο με έναν προκλητικό / σεξουαλικό τρόπο προσελκύει το λάθος πλήθος ".
Τα σχόλια του Ντάγκλας πυροδότησαν μια χιονοστιβάδα κριτικής για τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της πιο αριστοκρατικής γυμναστής των ΗΠΑ, Σιμόν Μπέιλς, που «σοκαρίστηκε» για να δει μια τέτοια αντίδραση από την πρώην συμπαίκτη της, με την οποία αγωνίστηκε στους Θερινούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο .



"Αρχικά, θέλω να επαναλάβω τη συγνώμη μου για την απάντηση που έκανα σε ένα σχόλιο που έστειλε ένας από τους συμπαίκτες μου", έγραψε ο Douglas στην θέση Instagram της. "Ξέρω ότι μερικοί από εσάς μπορεί να πάρουν αυτό που είμαι έτοιμος να πω ως ανυπόμονος, αλλά ήθελα ακόμα να δώσω ένα πλαίσιο". "Δεν έχω δει τα σχόλιά μου ως θύματα θανάτου επειδή γνωρίζω ότι δεν έχει σημασία τι φοράτε, ΔΕΝ δίνει ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να σας παρενοχλεί ή να σας κακοποιήσει. Θα ήταν σαν να λέγαμε ότι εξαιτίας των τριαντάφυλλων που φορούσαμε, ήταν δικό μας λάθος να είχαμε καταχραστεί από τον Larry Nassar " , πρόσθεσε.

please hear my heart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabby Douglas (@gabbycvdouglas) στις

Ο τριπλάσιος χρυσός Ολυμπιονίκης δεν διευκρίνισε ποια ακριβώς ήταν η κατά τη διάρκεια της εθνικής ομαδικής καριέρας του, αλλά ανέφερε ότι κάποια «πράγματα» που ασχολήθηκε ήταν «εξαιρετικά οδυνηρά». "Δεν μοιραστήκαμε δημόσια τις εμπειρίες μου, αλλά και πολλά άλλα, γιατί εδώ και χρόνια ήμασταν κλιμακωμένοι να μείνουμε σιωπηλοί και ειλικρινά, μερικά πράγματα ήταν εξαιρετικά οδυνηρά" , έγραφε. «Καταλαβαίνω ότι πολλοί από εσάς δεν ήξεραν τι έχω να αντιμετωπίσω, αλλά είναι σημαντικό για μένα να το ξέρετε τουλάχιστον αυτό. Δεν υποστηρίζω το θύμα του θανάτου / κατηγορίας με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Επίσης, δεν θα υποστηρίξω ποτέ την επίθεση ή τον εκφοβισμό σε κανέναν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ή οπουδήποτε αλλού ", δήλωσε ο Ντάγκλας. Πριν από δύο εβδομάδες, ο Raisman, τρεις φορές ολυμπιονίκης, δήλωσε ότι καταχράστηκε σεξουαλικά από τον Nassar ενώ ήταν μέλος της αμερικανικής εθνικής ομάδας. Έγινε η δεύτερη αθλήτρια της λεγόμενης ομάδας "Fierce Five" για να μιλήσει δημοσίως για τον Nassar, ακολουθώντας τις δηλώσεις του McKayla Maroney ότι συστηματικά κακοποιήθηκε από τον πρώην γιατρό με το πρόσχημα της ιατρικής περίθαλψης. Ο Νάσαρ βρίσκεται στη φυλακή στο Μίτσιγκαν και περιμένει δίκη αφού παραδέχεται ότι διαθέτει εικόνες παιδικής κακοποίησης. Αντιμετωπίζει επίσης αγωγές από περισσότερες από 125 γυναίκες που τον κατηγορούν για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά. 23
«Είμαστε κλιμακωμένοι να παραμείνουμε σιωπηλοί» - Η ολυμπιονίκης Gabby Douglas για την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση.(twitter-instagram) «Είμαστε κλιμακωμένοι να παραμείνουμε σιωπηλοί» - Η ολυμπιονίκης Gabby Douglas για την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση.(twitter-instagram) Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 11/23/2017 12:44:00 π.μ. Rating: 5