Εκατοντάδες διαδηλωτές γονατίζουν για να υποστηρίξουν τους διαμαρτυρόμενους παίκτες του NFL (βιντεο) twitter

Εκατοντάδες διαδηλωτές γονατίζουν έξω από το στάδιο για να υποστηρίξουν τους διαμαρτυρόμενους παίκτες του NFL
Ο Malcolm Jenkins της Φιλαδέλφειας Eagles (27) σηκώνει τη γροθιά του κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου, πριν από το παιχνίδι εναντίον των Dallas Cowboys.
Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το AT & T Stadium στο Τέξας πριν από το παιχνίδι NFL μεταξύ των Dallas Cowboys και Philadelphia Eagles την Κυριακή, σε μια επίδειξη υποστήριξης για παίκτες που γονατίζουν κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου.
Το πλήθος διαδηλωτών, μερικοί από τους οποίους φορούσαν φανέλες του Colin Kaepernick, συσπειρώθηκαν γύρω από το άγαλμα του πρώην παίκτη NFL και του προπονητή Tom Landry. Έμειναν σιωπηλοί για μισή ώρα μόλις παίζονταν ο εθνικός ύμνος μέσα στο γήπεδο, ενώζοντας το κύμα διαμαρτυριών που σάρωσε το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Πολλοί από τους διαδηλωτές είχαν επίσης φανταστεί να σηκώσουν τις γροθιές τους.
Εκατοντάδες διαδηλωτές γονατίζουν για να υποστηρίξουν τους διαμαρτυρόμενους παίκτες του NFL (βιντεο) twitter Εκατοντάδες διαδηλωτές γονατίζουν για να υποστηρίξουν τους διαμαρτυρόμενους παίκτες του NFL  (βιντεο) twitter Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 11/22/2017 12:08:00 π.μ. Rating: 5