Η Λάτσιο αντιμετωπίζει πειθαρχική ακρόαση πάνω σε αντισημιτικά αυτοκόλλητα και slogans της Anne Frank

Το Λάτσιο ποδοσφαιρικό σύλλογο αντιμετωπίζει πειθαρχική ακρόαση πάνω σε αντισημιτικά αυτοκόλλητα και slogans της Anne Frank
Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία διέταξε τη Lazio να περασει πειθαρχική ακρόαση αφού οι υποστηρικτές της κρίθηκαν ένοχοι για τη διανομή αντισημιτικών αυτοκόλλητων με την εικόνα της θύτης του Ολοκαυτώματος Anne Frank.
Τα μέλη του ομίλου Lazio ultras  "Irriducibili"  προκάλεσαν οργή με την τοποθέτηση αυτοκόλλητων ετικετών που απεικονίζουν την Άννα Φρανκ που φορούσε μια φανέλα των αντιπάλων τους της Ρομα, συνοδευόμενη από αντισημιτικά συνθήματα, στο Stadio Olympico.
Το Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC) ανακοίνωσε την ακρόαση την Τρίτη. Αναφέρει ότι υπήρξε  «σαφής αντισημιτική πρόθεση»  και ότι  «αποτελούσε διακριτική συμπεριφορά», ανέφερε η  AP.

Η Λάτσιο αντιμετωπίζει πειθαρχική ακρόαση πάνω σε αντισημιτικά αυτοκόλλητα και slogans της Anne Frank Η Λάτσιο αντιμετωπίζει πειθαρχική ακρόαση πάνω σε αντισημιτικά αυτοκόλλητα και slogans της Anne Frank Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 11/15/2017 12:08:00 π.μ. Rating: 5