Ηθοποιός και πρώην παίκτης NFL Terry Crews για σεξουαλική επίθεση (βιντεο) twitter.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πιο εξομολογημένο» - Ηθοποιός και πρώην παίκτης NFL Terry Crews για σεξουαλική επίθεση
Ο δράστης και ο πρώην παίκτης NFL, ο Terry Crews άνοιξε το δρόμο για την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση του αδελφού του Χόλιγουντ Adam Venit, που έγινε ένας από τους πρώτους διακεκριμένους αρσενικούς διασκεδαστές για να μοιραστεί την εμπειρία του κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικής τηλεοπτικής συνέντευξης στις ΗΠΑ.
Τα πληρώματα έπαιξαν στο NFL από το 1991 έως το 1997, κατά τη διάρκεια της οποίας αποδείχτηκε ως γραμμικός παίκτης για τα LA Rams, το San Diego Chargers, την Washington Redskins και την Philadelphia Eagles πριν αποσυρθούν για να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη κινηματογραφική καριέρα. 
Ο ηθοποιός «Everybody Hates Chris» και «White Chicks» εξήγησε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του παρακολούθησαν ένα γεγονός τον Φεβρουάριο του 2016 με τον Adam Sandler, τον οποίο και η Venit, επικεφαλής του κινηματογραφικού τμήματος στο William Morris Endeavour (WME) η ανησυχητική σειρά γεγονότων που ξεδιπλώθηκαν.

"Η πρώτη φορά που είχα πραγματικά μια αλληλεπίδραση μαζί του [Venit] ήταν σε αυτό το γεγονός. Τον κοιτάζω και ουσιαστικά κοιτάζει σε με και βγαίνει από τη γλώσσα του », δήλωσε στους συνεργάτες της GMA ο Michael Strahan, ο πρώην παίκτης NFL. Οι Crews δήλωσαν ότι η Venit συνέχισε με «ξεκάθαρα κινήματα σεξουαλικής γλώσσας» προτού πλησιάσει το κινηματογραφικό αστέρι και «συμπιέσει» τα γεννητικά όργανα του, επαναλαμβάνοντας τη συμπεριφορά πολλές φορές πριν από την απομάκρυνση των Crews από την Venit, στην οποία ο τελευταίος «γέλασε και γέλασε» σε απάντηση. "Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πιο εξοργισμένοι, πιο αντικειμενικοί. Ήμουν τρομοκρατημένος ", ανέφεραν τα Crews για την υποτιθέμενη επίθεση. «Αυτός [Venit] ενεργούσε τόσο περίεργος και τόσο παράξενος που έβαλα τον εαυτό μου ανάμεσα σε αυτόν και τη σύζυγό μου επειδή με το θέμα της γλώσσας απλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Είναι τόσο περίεργο, ξυπνάω κάθε πρωί με το σκεπτικό ότι «αυτό συνέβη πραγματικά». Είναι καρύδια. " Αμέσως μετά το περιστατικό, οι πληρώματα πλησίασαν τον Sandler, τον οποίο είπε εξίσου αμηχανία με την είδηση ​​της φερόμενης συμπεριφοράς του Venit. Τα πληρώματα πιστώνουν τη σύζυγό του για να τον πείσουν να παραμείνει ήρεμος παρά το ότι θέλει να "χτυπήσει μια τρύπα στο κεφάλι του [Venit's]". "Αν θα είχα απλά αντίποινα, για υπεράσπιση, θα ήμουν κάτω από τη φυλακή αυτή τη στιγμή. Και αυτό είναι ένα πράγμα που ήξερα, είναι ένας μεγάλος αφρικανικός-αμερικανός άνδρας στην Αμερική, θα γινόταν αντιληπτός ως κακοποιός. Δεν είμαι κακοποιός, είμαι καλλιτέχνης ", είπε ο Crews. "Με είχε προετοιμαστεί, ήξερε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και όταν το έκανε, ο άνθρωπος, ήταν ακριβώς εκεί για μένα, ήταν εκεί μαζί μου και είδε το όλο θέμα". Τα πληρώματα υπέβαλαν έκθεση αστυνομίας για την επίθεση την περασμένη εβδομάδα υποστηρίζοντας ότι «οι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν» για την «κατάχρηση εξουσίας» στο Χόλιγουντ, αναγκάζοντάς τους να το πράξουν από το κίνημα «MeToo» που προωθήθηκε από την ηθοποιό Alyssa Milano σε απάντηση ισχυρισμοί εναντίον του απογοητευμένου πρώην παραγωγού και του Χόλιγουντ εξουσιαστής Harvey Weinstein, ο οποίος ενθαρρύνει τις γυναίκες να μιλήσουν ενάντια στη σεξουαλική επίθεση.
Ηθοποιός και πρώην παίκτης NFL Terry Crews για σεξουαλική επίθεση (βιντεο) twitter.  Ηθοποιός και πρώην παίκτης NFL Terry Crews για σεξουαλική επίθεση (βιντεο) twitter. Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 11/16/2017 06:51:00 μ.μ. Rating: 5