Ο αστέρας του NFL Zach Miller ευχαριστεί τους χειρουργούς για τη διάσωση του ποδιού του (twitter)

Ο αστέρας του NFL Zach Miller ευχαριστεί τους χειρουργούς για τη διάσωση του ποδιού του
Ο Ζαχ Μίλερ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για την διασωση του αριστερού ποδιού του μετά τον τρομερό τραυματισμό του σε πρόσφατο παιχνίδι στους Αγίους της Νέας Ορλεάνης.
Ο Miller δημοσίευσε μια ειλικρινή σημείωση στη σελίδα του Twitter, στην οποία ευχαρίστησε τους οπαδούς, το προσωπικό και τους παίκτες των αρκούδων και την ιατρική ομάδα που λειτούργησε στο αριστερό πόδι του μετά την εξάρθρωση του γόνατος κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Νέα Ορλεάνη την Κυριακή 29 Οκτωβρίου.



Υπήρξαν φόβοι ότι το αστέρι της NFL, 33 ετών, θα έχανε το αριστερό του πόδι μετά τον τραυματισμό που υπέστη, ενώ συγκέντρωσε ένα πέρασμα από τον Μπέρες προπονητή Mitchell Trubisky στο τρίτο τρίμηνο του παιχνιδιού. Πραγματοποιήθηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση την ίδια ημέρα για να αποκαταστήσει μια κατεστραμμένη αρτηρία, με αγγειακούς χειρουργούς να μεταμοσχεύουν ιστό από το δεξί του πόδι προς το αριστερό.
Ο αστέρας του NFL Zach Miller ευχαριστεί τους χειρουργούς για τη διάσωση του ποδιού του (twitter) Ο αστέρας του NFL Zach Miller ευχαριστεί τους χειρουργούς για τη διάσωση του ποδιού του (twitter) Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 11/07/2017 05:14:00 μ.μ. Rating: 5