Ο Messi εγκαινιάζει επίσημα στην Μοσχα την Adidas Telstar 18 για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στην Ρωσια (βιντεο) και instagram.

Ο Messi εγκαινιάζει επίσημη Ρωσία 2018 Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μόσχα
Ο Lionel Messi οδήγησε μια αντιπροσωπεία παγκόσμιων σούπερ σταρ ποδοσφαίρου που κατέβηκε στη Μόσχα για να ξεκινήσει το Adidas Telstar 18 - η επίσημη μπάλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 στη Ρωσία.
Ο πρωταθλητής της Αργεντινής και ο σημερινός πρωταθλητής της Βαρκελώνης, Messi,επισης οι νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Zinedine Zidane, Xabi Alonso, Lukas Podolski και ο Βραζιλιάνος θρύλος Kaka στην πλούσια παρουσίαση της Μόσχας. οι έξι ποδοσφαιριστές διαθέτουν πέντε Παγκόσμια Κύπελλα, εννέα πρωταθλήματα και 657 διεθνή πρωταθλήματα μεταξύ τους. 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zidane (@zidane) στις
"Ήμουν αρκετά τυχερός για να γνωρίσω αυτή την μπάλα λίγο νωρίτερα και κατάφερα να το δοκιμάσω", δήλωσε ο Messi "Μου αρέσει όλα αυτά: το νέο design, τα χρώματα, τα πάντα. "
Ο Messi εγκαινιάζει επίσημα στην Μοσχα την Adidas Telstar 18 για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στην Ρωσια (βιντεο) και instagram.  Ο Messi εγκαινιάζει επίσημα στην Μοσχα την Adidas Telstar 18 για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στην Ρωσια (βιντεο) και instagram. Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 11/10/2017 11:40:00 μ.μ. Rating: 5