Η Μαρία Σαραπόβα παίρνει πρόταση γάμου από φιλαθλο στην Τουρκία, λέει «ίσως» (video)twitter.

Η Μαρία Σαραπόβα παίρνει πρόταση γάμου από ανεμιστήρα στην Τουρκία, λέει «ίσως» (VIDEO)
Η ρωσιδα πρωταθλήτρια τένις Μαρία Σαραπόβα έλαβε μια πρόταση έκπληξης γάμου από έναν φιλαθλο σε ένα εκθεσιακό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, την Τουρκία, την Κυριακή.
Η πενταετής κάτοχος Grand Slam, η οποία είναι σε περιοδεία ως μέρος των προετοιμασιών της για την επόμενη σεζόν, έκανε στάση στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή για να αντιμετωπίσει την τοπικη παίκτρια Cagla Buyukakcay.

Η Sharapova ήταν έτοιμη να σερβιρη όταν ένας φιλαθλος φώναζε απροσδόκητα "Μαρία, θα με παντρευτείς"προκαλώντας το γέλιο από τους συμμετέχοντες στο Sinan Erdem Hall. Η πρώην παγκόσμια αριθμός 1 δεν δίστασε να απαντήσει «ίσως» στον ξένο που διέκοψε το σερβις της με την ξαφνική πρόταση. Η Buyukakcay, που κατέλαβε την 161η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του World Tennis Association (WTA), έδειξε έντονη αντίσταση στη λήψη του πρώτου σετ σε break tie, προτού η Sharapova επικράτησε τελικά 7-6. Η πιο έμπειρη Sharapova πήγε για να σφραγίσει τη νίκη αποσυναρμολογώντας την Buyukakcay αντίπαλό της στο δεύτερο σετ, 6-0.
Η Μαρία Σαραπόβα παίρνει πρόταση γάμου από φιλαθλο στην Τουρκία, λέει «ίσως» (video)twitter. Η Μαρία Σαραπόβα παίρνει πρόταση γάμου από φιλαθλο στην Τουρκία, λέει «ίσως» (video)twitter. Reviewed by ΦΩΤΗΣ on 11/27/2017 09:01:00 μ.μ. Rating: 5